Mere sporty og stærk Jazz

Den nye Jazz får en stærkere benzinmotor og et frækkere udseende. Samtidig beholder den sin klasseledende passagerplads og høje sikkerhedsniveau.

30. august 2017

En aggressiv front med nyt lygtedesign gør at modellen passer ind i Honda-familiens seneste udtryk, ”Solid Wing Face”. Bagtil har den fået en blank pynteliste. En ny metallic-farve, Skyride Blue,  er også tilkommet som alternativ til de eksisterende farver.

Den nye benzinmotor er en 1.5-liters benzinmotor med i-VTEC som leverer 130 friske heste. Brændstoføkonomien er som vanligt moderat for superminien,  18,5 km/l med CO2-udslip på 124g/km. Kommer med valgfrit CVT gear.

Med den nye motor introduceres også et nyt udstyrsniveau, Dynamic. Dynamic omfatter blandt andet LED-lys, tågelygter, sideskørter, spoiler på bagklappen og 16” sortglans letmetalfælger samt en sportslig rød linje under den nederste kølergrill samt på bagkofangeren.

Standardudstyret indkluderer Magic Seats, fartpilot, opvarmede sæder, autolys og Aktivit City-Brake sikkerhedssystem. De højere udstyrsnivauer tilbyder infotainmentsystemet Honda Connect, bak- kamera, nøglefri oplåsning og start og avanceret sikkerhedsteknik inklusive kollisions -og vognbaneadvarselssystem. 

Den nye Honda Jazz kommer til Danmark i foråret 2018.