Ny Jazz med stærkere motor

Til april lancerer Honda den seneste generation Jazz på det danske marked. Den alsidige og populære bil har blandt andet en stærkere motor og et helt nyt udstyrsniveau kaldet Dynamic.

15. marts 2018

Den nye Jazz er perfekt for den som ønsker en bybil der er let at parkere samt er sikker og alsidig.

Den er sporty og brændstoføkonomisk og beundringsværdig enkel at manøvrere.

Honda Jazz er på sit 17. år som bilmodel. I løbet af den tid er der blevet solgt imponerende 7 millioner eksemplarer verden over. Du genkender nok det klassiske Jazz-silhuet som nu har fået samme form på forlygterne og grill, som kaldes for ”Solid wing face”, som resten af Honda-familien. Den nye Dynamic-model har en sporty rød accentlinje under grillen, LED og tågelys, sideskørter, spoiler på bagklappen og sorte 16” metalfælger. Yderligere et farvealternativ til de syv farver er kommet til, nemlig Skyride Blue metallic. Dynamic-modellen er udstyret med en nye 1.5-litersmotor.

Foruden 1.3L benzinmotor som hidtil har været tilgængelig kan Jazzen nu også fåes med en ny, kraftuld 130HK 1.5L i-Vtec benzinmotor med et brændstofforbrug på 18,5 km/l. Begge motorer fåes som en seksgears manuel eller automatgear (CVT).  

Der findes mange finurlige finessser og lækre detaljer men rummeligheden er nok det som er Jazzens aller stærkeste kort. Dels er der godt med plads for alle passagerere, både for og bag, og dels for medbragt bagage. Fire meter lange (korte!) Jazz har en brændstoftank der ligger centralt, en lang akselafstand og sammen med det velkendte Magic Seats-system er bilen uovertruffen når det gælder alsidighed. Bagklappens brede åbning og lave læssehøjde gør det let at læsse hunde, køletasker og andet bagage.

Som alle nye biler fra Honda som sælges i Europa er Jazz udstyret med et stort antal aktive og passive sikkerhedsfunktioner beregnet til at gøre kørselen både enklere og sikrere: Kollisionsadvarselssystem, genkendelse af trafikskilte og intelligent hastighedsbegrænsere blot for at nævne nogle.

Jazz koster fra: 149.900 kr. og er tilgængelig hos din Honda forhandler fra d. 7. april.