Pænere og mere behagelig HR-V

2. marts 2022

Pænere og mere behagelig HR-V

Tilbehørspakkerne til den helt nye HR-V Hybrid gør det nemt at tilpasse Hondas kompakte SUV til din specifikke stil.

Den nye HR-V Hybrid lanceres i starten af ​​marts 2022 og fra starten er det muligt at vælge udstyr takket være Hondas nye tilbehørspakker. Disse indebærer en masse interiør- og eksteriørdesignforbedringer for at skabe din personlige HR-V.

Sport Pack
Din bil bliver rigtig sporty, hvis du vælger Sport-pakken, som skaber et karakteristisk look med frontgrill og forlænget bagspoiler lakeret i Berlina Black. Forkofangere, sportsdekoration bagpå og undersidedekorationer er lakeret i karrosserifarven med kromdetaljer. Priser fra kr. 15.490 inklusive moms og eksklusive montering (spar 15 %).

Obscura Black Pack
En anden sporty pakke er Obscura Black Pack. Den bruger Berlina Black og chassisfarvede detaljer på frontgrillen, tågelygterammer, sidespejlebeklædninger og den forlængede hækspoiler. Priser fra kr. 10.500 inklusive moms og eksklusive montering (spar 11 %).

Ilmenite Titanium Pack
Ilmenite Titanium Pack byder på en pynteliste til bagklap, dekoration af tågelygter, et sæt spejlkåber, ratdekoration, en gearskifte dekoration, og et sæt dørkontaktpaneler. Priser fra kr. 7.690 inklusive moms og eksklusive montering (spar fra 18%).

Cargo Pack
Til dem, der ofte skal læsse og transportere ting, er der en Cargo Pack. Dette inkluderer en bagagerumsbakke med rum, der gør det nemmere at holde styr på tingene, mens mudder og andet snavs holdes væk takket være det slidstærke, vandtætte materiale. Læssebeskyttelse i slidstærkt rustfrit stål til bagagerums-tærsklen giver ekstra beskyttelse mod ridser. Meget praktisk. Pakken indeholder også ekstra belysning til bagklappen, som oplyser bagagerummet og området bag bilen. Yderst nyttig på vores breddegrader. Pris kr. 3 690 inkl. moms, eksklusive montering.

Basispakke
Basispakken giver dig en grundlæggende beskyttelse i din hverdag på vejene. Indeholder stænklapper for og bag, bagagerumsbakke og måttesæt for og bag.

Pris med stofmåtter: kr. 2 150 (spar 20%)

Pris med gummimåtter: kr. 2 350 (spar 22%)

 

For mere information om de forskellige tilbehørspakker, kontakt venligst din lokale forhandler.

Find en forhandler

Tilbuddene på udstyr er gældende til 30/6-2022.