Priserne er klar på den nye Civic e:HEV

11. juli 2022

Priserne er klar på den nye Civic e:HEV

Pris- og udstyrsniveauer er klar på den helt nye Civic. Den ellevte generation Civic kommer til Danmark i oktober.

Den helt nye Civic e:HEV som er en fuldhybrid kan nu bestilles hos Hondas forhandlere. Der er tre forskellige udstyrsniveauer: Elegance, Sport og Advance. Prisen for ellevte generation Civic starter fra 355.900 Kr. Så handler det om udstyrsniveauet Elegance hvor 17-tommer alufælge, sæder i stofindtræk, parkeringssensorer for og bag, bakkamera og den omfattende sikkerhedspakke Honda SENSING medfølger som standard.

Den nye Honda Civic har endvidere hybridteknologi som standard, hvilket betyder, at den har to motorer, en der kører på benzin og en elmotor. Hybridteknologi betyder, at brændstofforbruget forbliver på et lavt niveau.

Sportspedaler og LED-tågelygter
Det næste udstyrsniveau, Civic Sport, har et sporty design med førsteklasses funktioner. Den er udstyret med sportspedaler, LED-tågelygter og skinnende sorte spejldæksler, halvblanke sorte vindueskarme og iøjnefaldende sorte 18-tommer alufælge. Polstringen er en kombination af stof og imiteret læder. Startprisen er 388.900 Kr.

For dem, der kan lide lidt mere luksus og stil, er der modelversionen Advance. Den koster fra 439.900 kr. og er udstyret med et førsteklasses Bose Centrepoint-lydsystem med tolv højttalere. Advance har også et panoramasoltag, forlygter med adaptivt fjernlys og et opgraderet 10,2-tommers instrumenthus med multiinformationsdisplay. Andre lækkerier er diamantslebne sorte 18-tommer alufælge i to toner, lædersæder (en kombination af læder og imiteret læder) og varme i rat.

Mere om den nye Civic