Priserne på den helt nye HR-V e:HEV er klar

22. september 2021

Priserne på den helt nye HR-V e:HEV er klar

Honda bekræfter priserne for den helt nye HR-V. Til priser fra 319.900 kr. er alle varianter af den seneste generation HR-V som standard udstyret med Hondas avancerede to-motors e:HEV (hybrid elbil) drivlinjeteknologi, der repræsenterer det seneste skridt i vores forpligtelse til at elektrificere alle mainstream modeller i Europa inden udgangen af 2022.

Modelrækken begynder med versionen Elegance til priser fra 319.900 kr. som har LED forlygter, opvarmede forsæder, 18” alufælge og nem smartphone-tilslutning som standard. Over den findes versionen Advance til priser fra 359.900 kr. som tilføjer en el-bagklap med Walk Away Close og håndfri betjening, opvarmet rat og et interiør af kunstlæder og tekstil. Den tredje version er Advance Style og fås til priser fra 399.900 kr. og tilføjer den bedste audio, unikke detaljer og fantastiske designelementer, som en to-tonet lakering og orange detaljer i kabinen.

Hondas velkendte e:HEV hybridteknologi, der nu kan fås i en HR-V for første gang, leverer COemissioner fra 122 g/km (WLTP kombineret cyklus) og en brændstoføkonomi på 18,5 km/l. Konfigurationen i HEV omfatter tre kørselstilstande, der vælges automatisk efter de aktuelle kørebehov. Teknologien leverer en behagelig og hurtigt reagerende, EV-lignende køreoplevelse og udnytter effektiviteten maksimalt på alle tidspunkter.

Den helt nye HR-V har en flot coupé-SUV silhuet, der er mere slank end sin forgænger, og det nutidige design er på linje med andre nye modeller fra Honda. Den rummelige og alsidige kabine er designet til at afspejle ejerens livsstil med materialer af høj kvalitet og gennemgående trim-elementer i kabinen.

Som andre Honda-modeller er den helt nye HR-V udstyret med Honda SensingTM, og har et stort udvalg af klasseførende sikkerhedsteknologier og features, der hjælper føreren. Den nye model introducerer også funktionen Hill Descent Control, der giver mere kontrol på stejle bakker og overflader med lidt vejgreb. Ejere af HR-V har også fordel af forskellige tilslutningsmuligheder på en 9" touchskærm interface, der muliggør smartphone-spejling via Apple CarPlay (gennem Bluetooth, WiFi eller kabel) og Android Auto (kabel).

Tom Gardner, Senior Vice President for Honda Motor Europe Ltd, udtaler: “Lanceringen af den helt nye HR-V er en markant milepæl for Honda i Europa, og den sætter nye benchmarks for kabineplads, alsidighed og komfort i det kompakte SUV-marked. Den nye generation af hybrid HR-V, der kommer på markedet senere i år, vil tiltrække moderne forbrugere og afspejle deres aktive og online livsstil med en blanding af effektivitet og hurtigt reagerende præstation."

Ordrebøgerne for den helt nye Honda HR-V er blevet åbnet d. 1. september 2021. De komplette detaljer om priser og finansiering kan ses på www.honda.dk/cars hvor man allerede nu kan registrere sin interesse eller være blandt de første til a booke en prøvetur.

Book en prøvetur