Rummeligt og lyst i den nye HR-V

14. juni 2021

Rummeligt og lyst i den nye HR-V

Takket være det smarte design føles pladsen i den nye HR-V større – som om det var en større bilmodel, end det rent faktisk er.

Lys og luft var i centrum, da Hondas udviklingsingeniører skabte et nyt design til interiøret i den næste generation HR-V Hybrid. Den funktion, som sandsynligvis har størst effekt på omgivelserne i bilens kabine, er det nye ventilationssystem. Det helt nye ventilationssystem har L-formede luftdysser og er placeret i instrumentbrættets øverste hjørner. På denne måde giver klimaanlægget en følelse af naturlig brise rundt i bilens kabine i stedet for direkte ud på bilens passagerer.

I et traditionelt ventilationssystem strømmer luften lige mod passageren, hvilket kan opleves ubehageligt. Det nye system giver en blødere luftstrøm, der strømmer langs sideruderne og bevæger sig op til taget og skaber en blød luftstrøm, der ikke direkte mærkes af passagererne.   

Hver detalje i indretningen af interiøret er beregnet til at skabe en følelse af lys og rummelighed. Ruderne er designet til at lukke så meget lys ind som muligt – og skal maksimere udsynet i alle retninger for føreren.

De stilfulde betjeningselementer, som bruges til at styre lyd og ventilation, er placeret så tæt på førerens synsfelt som muligt for at gøre dem nemme at bruge.

Bagsæderne er nyudviklede og er placeret 30 mm længere tilbage. Samtidig er der 35 mm mere ben- og skulderplads sammenlignet med SUV'er i klassen over.

Der er foretaget store forbedringer af forsæderne, som nu er kropsstabiliserende vha. indbyggede støttepuder. De erstatter den tidligere konstruktion med fjedre. De nye forsæder modvirker træthed på lange rejser og forbedrer komforten i din daglige kørsel.

Den helt nye HR-V e:HEV vil være tilgængelig i Europa i sidste del af 2021. Du kan registrere din interesse for nyheder om modellen her.