Tegn en Honda ServiceKontrakt

16. januar 2023

Ved at købe en Honda ServiceKontrakt får du den rigtige service, præcis når din bil har brug for det og til en meget fordelagtig pris. Servicen omfatter altid originale produkter som servicedele, olier og væsker. Derudover udføres servicen af specialuddannede Honda-teknikere, som ved alt om, hvordan din bil skal behandles. Serviceaftalen dækker standardservice af ​​din Honda i bilens første fem år (eller indtil den har kørt 100.000 km).

Du kan finde al den service, der er med i bilens servicebog. Der er en liste med alle vedligeholdelsespunkter beskrevet i detaljer. Bilens servicepåmindelsessystem hjælper dig med at holde styr på, hvornår det er tid til et service. Det, der ikke indgår i Honda ServiceKontrakt, er omkostninger til ekstra vedligeholdelsesarbejde eller justeringer, som ikke er specificeret i servicebogen samt omkostninger til forbrugsmaterialer og sliddele som bremseklodser, vinduesviskere og dæk.

Serviceaftalen kan tegnes ved køb af ny bil og senest en måned efter bilens købsdato eller efter, at du har kørt max 1.500 km.

På nuværende tidspunkt tilbyde vi kun Honda Servicekontrakt til
Honda e.

Honda Servicekontrakt til Honda e koster kun 5.900 kr. (inklusive moms) og skal betales som engangsbeløb i forbindelse med købet.

Kontakt din forhandler for at købe Honda ServiceKontrakt.