Vi har racing i blodet

Vidste du at Honda konkurrerer i en mængde forskellige motorsportsklasser? Følg med til Hondas verden!

26. januar 2017

Med hvæsende versioner af Honda Civic konkurrerer Honda i WTCC, hvilket står for World Touring Car Championship. Den erfarne kører Rob Huff lykkedes at nå op på sejrsskamlen i de sidste konkurrencer i sæsonen. Han blev nr. 3 i det næstsidste race som blev kørt i Qatar. 

Det var d. 21. gang i denne sæson at Hondas team kom på sejersskamlen, hvilket gør denne til den mest fremgangsrige i de sidste fire år hvor Honda har konkurreret i WTCC. Totalt blev Rob Huff sjette blandt førerne. Tiago Monteiro blev nr. 3 med 214 point og Norbert Micheliz nr. 4 med 212 point.

Som du måske ved er Honda gigantisk i motorcykelverdenen. I 2016 har Honda konkurreret i otte verdensmesterskabsklasser og seks kategorier, samt i Dakar-rallyet. Nye satsninger er igang for 2017. For femte år i træk konkurrerer Hondas team i det berømte Dakar-rally. Fem personer konkurrerer for ”Monster Energy Honda Team”, nemlig Joan Barreda, Paulo Goncalves, Kevin Benavides, Michael Mege og Ricky Brabec. Dakar-rallyet er blevet afholdt d. 2.-14. januar 2017.