CR-V giver mere plads til alt og alle

Honda CR-V er en af de rummeligste SUV-modeller i sin klasse på markedet i dag, når det gælder kabineplads. Her er fem grunde til, at den slår de fleste andre modeller, når det gælder en rummelig og behagelig kabine:

10. juni 2020

  • Mere plads til alle i bilen. En øget akselafstand giver en betydeligt større kabine, uden at den udvendige længde øges. Indvendigt er både bredden og længden øget. Det giver mere plads til passagererne både foran og bagtil. Der er for eksempel hele fem centimeter mere benplads bagtil end i den tidligere model.
  • Et stort bagagerum og en helt plan lastflade. Den maksimale lastlængde er på hele 1.830 mm, hvilket er nok til at rumme en mountainbike. Som tilvalg kan du vælge håndfri bagklap, så det bliver endnu lettere at åbne, fylde og lukke bagagerummet. Og du kan endda indstille åbningshøjden.
  • Syv sæder med forskydelig anden række fås som alternativ til den store familie. Rækken kan skubbes hele 15 cm bagud og fremad. Alle tre rækker har sammenklappelige sæder.
  • Plads til ting og sager. CR-V-modellen har meget rummelige dørlommer i både for- og bagdøre, hvilket betyder, at du nemt kan opbevare telefoner, tablets, bøger, drikkevarer m.m. Så slipper du for at have dem liggende løst på sæderne. Midterkonsollen er fleksibel med tre indstillinger, så du kan opbevare flasker, en bærbar computer eller en håndtaske.
  • Komfort for passagererne. Ud over den større kabineplads gør en større åbningsvinkel (+6 grader) på bagdørene, at det er lettere at stige ind i og ud af bilen. Det gør det også lettere at montere autostole. Den nederste "omsluttende" dørtærskel minimerer risikoen for at snavse tøjet til, når passageren stiger ud af bilen.

 

Honda CR-V fås med en kraftig 1,5-liters TURBO benzinmotor fra 369.000kr. og som en brændstoføkonomisk Hybrid-model fra 463.000 kr. Fås med forhjulstræk og firehjulstræk. Alle modeller har Hondas avancerede sikkerhedspakke og infotainmentsystem. Du kan naturligvis tilvælge læderindtræk, metallic-lak og forskellige stylingpakker. Kontakt din nærmeste forhandler for at få flere oplysninger og en prøvetur. Hold øje med efterårets gode tilbud!

Mere om Honda CR-V