Den nye Honda CR-V

Videreudviklet på alle områder

Sådan kører den

Rul

Honda CR-V produktlogo.

Raffineret på alle niveauer.

Sport og luksus: CR-V er nydesignet helt fra bunden – både indvendig og udvendig. Fås også i 7-personers udgave.

Udforsk de åbne vidder

Konstrueret med komfort for øje.

CR-V er nydesignet med bløde flydende linjer, der altid påkalder sig opmærksomhed. Vi har udviklet et interiør, der er ret imponerende: Det omgiver dig med luksus med masser af luft og benplads for alle. Alle køreture er en fornøjelse, og hvis du har brug for mere plads til de store uhåndterlige ting, har CR-V plads til dem også. 

Nærbillede af Honda CR-V, instrumentbræt, lokation i by.

Buldrer derudaf

Skabt til de åbne vidder.

Den avancerede 1.5 VTEC TURBO-motor er i stand til at levere rigelige kræfter via den 6-trins manuelle eller 7-trins CVT-automatiske gearkasse. I kombination med det nye chassis er køreoplevelsen adræt med en sporty følelse. Med den helt nye CR-V kommer du frem med absolut finesse og komfort: Du skal bare sætte dig bag rattet – og så afsted! 

Honda CR-V, fører ved rattet set fra siden.

Med appel til flere

Den næste CR-V fås med en ny avanceret hybrid drivlinje.

Hele verdens foretrukne SUV bliver nu endnu mere relevant for vor tids kørselsforhold med den intelligente og højt avancerede hybride drivlinje. Den giver en glidende og engagerende køreoplevelse, uanset hvor du vil hen, og den kombinerer den sportslige ydelse med en god økonomi og lave udledninger. 

Honda CR-V med avanceret hybrid drivlinje set forfra fra siden.

Gå lidt videre

Giver netop det personlige touch.

Der er mange måder at gøre denne helt nye SUV lidt mere "dig". Du kan vælge mellem forskellige tilbehørspakker, og endelig er der et udvalg af individuelle udstyrselementer. Du kan give din nye CR-V netop det ekstra, der vækker opmærksomhed med de små detaljer, der gør, at den er netop din. 

Honda CR-V, set bagfra, tilbehørspakker.