VIDEREUDVIKLET PÅ ALLE OMRÅDER

Vi introducerer den nye generation af Honda CR-V, der har smukt raffinerede linjer og en rummelig kabine. Den er designet med udgangspunkt i den reaktionsstærke 1,5 l VTEC TURBO-motor og fås med et udvalg af manuelle eller automatiske CVT-gearkasser, så den altid er klar til at tage dig hvorhen du vil.

  • EURO NCAP-SIKKERHEDSTEST

    Tildelt 5 stjerner

Honda CR-V, set skråt forfra med illustrationer.

VIRTUAL TOUR

Tag med på CR-V Virtual Tour, og find ud af alt det, du vil vide om ydeevne, udseende, sikkerhed og alt det, verdens mest populære SUV kan forbindes til.

Rul

Udforsk de åbne vidder

Konstrueret med komfort for øje.

CR-V er nydesignet med bløde flydende linjer, der altid påkalder sig opmærksomhed. Vi har udviklet et interiør, der er ret imponerende: Det omgiver dig med luksus med masser af luft og benplads for alle. Alle køreture er en fornøjelse, og hvis du har brug for mere plads til de store uhåndterlige ting, har CR-V plads til dem også. 

Nærbillede af Honda CR-V, instrumentbræt, lokation i by.

Buldrer derudaf

Skabt til de åbne vidder.

Den avancerede 1.5 VTEC TURBO-motor er i stand til at levere rigelige kræfter via den 6-trins manuelle eller 7-trins CVT-automatiske gearkasse. I kombination med det nye chassis er køreoplevelsen adræt med en sporty følelse. Med den helt nye CR-V kommer du frem med absolut finesse og komfort: Du skal bare sætte dig bag rattet – og så afsted! 

Honda CR-V, fører ved rattet set fra siden.

TOPSCORER I SIKKERHED

Vores nye CR-V har fået de maksimale 5 stjerner i den seneste Euro NCAP-sikkerhedsbedømmelse.

Vores engagement i kørselssikkerhed er kernen i vores arbejde, og en endnu sikrere bil er lige så vigtig som den køreglæde, du oplever ved at køre den. Den nye CR-V har et innovativt design, som suppleres af Honda Sensing™ – aktive teknologier til øget sikkerhed og kørselshjælp – og byder på den største sammensætning af sikkerhedsteknologier i sin klasse.

Den nye Honda CR-V indgår nu i resten af Honda-serien, som er testet af Euro NCAP – Jazz, HR-V og Civic – der alle har fået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedsbedømmelse.

Med appel til flere

Den næste CR-V fås med en ny avanceret hybrid drivlinje.

Hele verdens foretrukne SUV bliver nu endnu mere relevant for vor tids kørselsforhold med den intelligente og højt avancerede hybride drivlinje. Den giver en glidende og engagerende køreoplevelse, uanset hvor du vil hen, og den kombinerer den sportslige ydelse med en god økonomi og lave udledninger. 

Honda CR-V med avanceret hybrid drivlinje set forfra fra siden.

VERDENS mest solgte SUV

Honda CR-V er verdens mest populære SUV.

Salgstal fra verdens 54 vigtigste nye bilmarkeder* viser, at Honda CR-V lige siden lanceringen i 2012 har opnået bedre salgstal end samtlige konkurrenter. Det er rent faktisk også den af vores modeller, der er solgt flest af på verdensplan i denne periode. og det takker vi mange gange for!

Kilde: JATO Dynamics (salgsperioden fra januar 2015 til december 2017)
* Omfatter følgende markeder: EU + EFTA, NAFTA, Kina, Japan, Brasilien, Rusland, Indien, Indonesien, Australien, Argentina, Sydafrika, Sydkorea, Thailand og Vietnam

rød CR-V, der kører på en vej, set skråt bagfra

Gå lidt videre

Giver netop det personlige touch.

Der er mange måder at gøre denne helt nye SUV lidt mere "dig". Du kan vælge mellem forskellige tilbehørspakker, og endelig er der et udvalg af individuelle udstyrselementer. Du kan give din nye CR-V netop det ekstra, der vækker opmærksomhed med de små detaljer, der gør, at den er netop din. 

Honda CR-V, set bagfra, tilbehørspakker.