Avanceret digitalt miljø i den nye HR-V

1. oktober 2021

Avanceret digitalt miljø i den nye HR-V

Den nye HR-V kan startes og låses fra mobilen, og det er muligt at tilslutte din smartphone til bilens infotainmentsystem, Honda Connect.

Den helt nye Honda HR-V bruger mange smarte digitale løsninger, der forenkler dit bilejerskab. Din smartphone er nøglen. Via appen My Honda +, som du downloader til din mobil, kan du fjernstyre mange af bilens funktioner. Du kan låse og låse bilens døre op og åbne og lukke vinduerne via Bluetooth. Appen giver dig advarsler, hvis du tilfældigvis har glemt at låse bilen. Det er også muligt at invitere andre og dele den digitale nøgle med op til fem førere. Det betyder, at du ikke er begrænset til den fysiske nøgle. Praktisk, hvis du har flere der har kørekort i familien, eller hvis du vil låne bilen ud til en ven.

Hvis du har parkeret bilen et sted, hvor du normalt ikke parkerer, er der hjælp i funktionen Find din bil, som er tilgængelig i appen. Funktionen hjælper dig med at finde præcis, hvor bilen er. Praktisk, hvis du for eksempel har været til et møde i en ny by, står på en kæmpe parkeringsplads med mange biler uden for et indkøbscenter eller holder ferie et andet sted.

Digital vejhjælp er en anden intelligent funktion. Med Honda Vejhjælp får du ekstra sikkerhed, uanset hvor du er. Via vejhjælpsfunktionen kan du ringe til den vejhjælpsudbyder, som du har en aftale med, hvis uheldet sker. I tilfælde af en kollision eller ulykke, vil du blive kontaktet med det samme for ekstra support. Appen sender bilens GPS -oplysninger automatisk, så der hurtigt kan komme hjælp. I en nødsituation, f.eks. Hvis airbaggen skulle placeres, deles bilens position automatisk med relevante redningstjenester.

For at øge sikkerheden kan du indstille en såkaldt geostack omkring din HR-V. Funktionen advarer dig, hvis din bil flyttes fra det angivne område. Smart, hvis du vil føle dig ekstra sikker.

Jeg vil vide mere om HR-V