HR-V med kraftig motor

I april blev Honda HR-V Sport lanceret på det danske marked. Bilen har en stærk turboladet VTEC-motor på 1.5 liter.

27. maj 2019

I midten af april blev Honda HR-V Sport lanceret på det danske marked. Bilen har en stærk turboladet VTEC-motor på 1,5 liter.

Den nye HR-V Sport supplerer HR-V-serien med sin sporty, kraftfulde 1,5-liters VTEC turbo-motor på 182 hk. Den firecylindrede benzinmotor giver den maksimale effekt på 182 hk (134 kW) ved 5.500 omdr./min., med 6-trins manuel gearkasse og 6000 omdr./min. med automatisk transmission (CVT).

Grillen har et delvist nyt look med et mørkt højglanspanel. En eksklusiv sort finish med netgitter foran, som også videreføres til tågelygterne. Derudover har HR-V Sport flere designfunktioner som tyndt frontskørt, sideskørter og buelister samt en mere aggressiv bageste kofanger - alt i sort. Det sportslige look forstærkes yderligere af sorte sidespejle, dobbelte udstødningsrør og 18-tommer aluminiumfælge med et unikt design. Bilen har LED-forlygter som standard, som inkluderer fjernlys, nærlys, bliklys og positionslys. Bag på bilen er der en mørk krom dekoration over nummerplade indfatningen der afspejler frontens detaljer, mens lygterne har en mørk røgfarvet.

Selv indenfor fortsætter det sportslige, sorte designtema. Eksklusive kombinationssæder i sort og rød kombineres med et sort loft.

Hondas mindre SUV-model, HR-V Sport, koster fra 269.000 kr. (Med manuel gearkasse) og 299.000 kr. (Med automatisk transmission, CVT).

 

Bestil en testkørsel

Mere om HR-V