Stort fokus på køreglæde i den nye HR-V

15. oktober 2021

Stort fokus på køreglæde i den nye HR-V

Mange små forbedringer, herunder affjedring, styring og bremser, bidrager til en bedre køreoplevelse i den helt nye Honda HR-V.

Kørsel bliver let en rutine og rutine bliver hurtigt kedelig. Næste generation af Honda HR-V, den populære kompakte SUV, er designet, så det bliver en glæde at køre -også i hverdagen. Ved gentagne gange at justere og teste hver del, der direkte påvirker køreoplevelsen, har Honda forbedret komforten og de generelle køreegenskaber i HR-V betydeligt.

I forhold til sin forgænger har den nye HR-V et stivere karosseri derudover er affjedringen, styretøjet og bremserne blevet forbedret. Dette gør det muligt for bilen at reagere mere præcist på førerens manøvrer. Ud over øget følelse af synergi med sin bil bidrager det også til en sikrere og mere behagelig køreoplevelse.

Hondas ingeniører har øget styretøjets torsionsstivhed og affjedringshastighed for at give en blødere fornemmelse, når bilen skifter retning. Bilen reagerer derfor mere stabilt og forudsigeligt. Dette giver dig mulighed for at tage kurver mere direkte og præcist.

Affjedringen reagerer også bedre, hvilket giver lavere friktion i rat bevægelser. De langsgående kræfter på støddæmperen er reduceret, kugleled med lav friktion og optimerede bøsninger giver en jævnere bevægelse. Et specialbygget elektrisk bremseservosystem giver en blødere opbremsning. Systemet er forbundet med hybridsystemet, der producerer energi, når bilen bremses.

Karosseriets forbedrede stivhed i kombination med en længere akselafstand og bedre affjedring giver HR-V stabilitet. Store stød mærkes ikke så meget, de absorberes, og vibrationer fra vejen og motoren dæmpes.

Med hensyn til støj og vibrationer har Honda HR-V også et reduceret støjniveau, når bilen køres i EV-tilstand (elektrisk kørsel) og dæmpet motorstøj ved højere hastigheder. Ingeniørerne har også arbejdet på at reducere den lavfrekvente vejstøj forårsaget af ændringer i vejbanen.

Alle disse små ændringer og forbedringer giver samlet set en engagerende og behagelig køreoplevelse med den nye HR-V.

Jeg ønsker at få mere information om HR-V