Inspirationssteder: Hvor finder du dine?

Tag en inspirerende bytur gennem Europa i Honda e

Vi søger inspiration i mange forskellige former. Men i de seneste måneder har vores frihed til at finde de drømmesteder, der inspirerer os, været begrænset.


Den futuristiske helelektriske Honda e er en virkelig drøm. I sig selv et inspirationsrum af komfort, ydeevne og futuristisk teknologi til bymiljøet.


Honda e er mere end blot et køretøj, det er en udvidelse af vores boligareal, stedet at lade din fantasi løbe frit.

Vi overlod en Honda e til syv lokalkendte på forskellige lokationer i Europa og bad dem om at tage Honda e til det sted i deres by, hvor de typisk tog til for at finde inspiration. Fra de storslåede udsigter til de skjulte hjørner af vores byer opdager vi, at inspiration kan komme fra hvor som helst.

BOOK EN PRØVETUR >

Velkommen til Honda e-inspirationsrum

Tag en virtuel tur rundt i Europa, hvor vores lokale vil køre dig til deres valgte Honda e-inspirationsrum. Hvor befinder dit sig? Scroll hen over for at køre dig selv gennem Europas syv inspirationsrum.

Teknologi inspireret af fremtiden

Honda e er udstyret med den nyeste teknologi i et rummeligt og futuristisk interiør og var den perfekte ledsager til at bevare sikker kontakt og inspiration. Den dobbelte 12,3"-skærm var den perfekte assistent, når hver af førerne skulle navigere gennem byens travle gader. Instrumentbrættet huser et infotainmentsystem, der giver passager og fører mulighed for at multitaske mellem at vælge deres yndlingsmusik, få adgang til adressebogen og kontrollere anvisningerne til deres slutdestination.

Designet med en minimalistisk tankegang

Det er ikke svært at finde inspiration i Honda e's minimalistiske design. Honda e's slanke og moderne udseende var den perfekte ledsager og guide, når vores team af lokale skulle vise rundt i deres byer med stil.

Honda e på gaden, set skråt forfra

Hvor finder du dit inspirationsrum?

Kør din inspiration væk fra siden i den fuldt elektriske og futuristiske Honda e. 0-60 på 8,3 sekunder, en samlet rækkevidde på op til 222 kilometer og hurtig opladning på kun 31 minutter. Hvad venter du på?