På eventyr i hverdagen med HR-V

Lige fra køreture i storbyen over opdagelsesrejser nye steder og til en weekendtur fyldt med aktiviteter – hverdagen er fuld af eventyr, der efterlader et indtryk hos os selv, hos vore kære og på vores køretøjer.

Vi vil gerne fejre de mudrede skærmkasser, de sandfyldte bagagerum og de regnvåde forruder. Vi ser ikke på alle disse indtryk som noget negativt, men som tegn på et liv levet i fulde drag og en godt brugt bil.

Den helt nye Honda HR-V e:HEV er den perfekte ledsager til dine daglige eventyr.

HR-V er en fuld hybrid, der oplader ved at generere strøm, mens du kører, hvilket sparer dig for besværet med at skulle finde en ladestation, men det betyder samtidig også, at du kan komme meget længere på en tank brændstof. Men livet handler ikke kun om at komme fra A til B, det handler om at nyde rejsen.

Og her ligger forskellen i detaljen.

Lige fra regnsensorer, der tænder vinduesviskerne for dig, til de intelligente Magic Seats i bag og et infotainmentsystem, der holder dig forbundet med omverden, når du er på farten, så er HR-V e:HEV designet med eventyret som rettesnor.  

Og hvem kunne være bedre til at afprøve alt dette end Audrey Pirault, Fatima Trotta, Ore Oduba, Sabrina Mochenhaupt-Gregor, Jamie Astrain? De har alle taget HR-V e:HEV med på en tur rundt i deres lokalområde og delt deres mindeværdige hverdagseventyr med os andre.  

Se den nye 720-graders visning her for at opleve den nye HR-V e:HEV – du kan selv udforske, hvordan køretøjet ser ud, når det står rent og tørt i showroomet,og når det har taget dig et eller andet fantastisk sted hen.