e:Technology – EN MERE BÆREDYGTIG FREMTID

Hos Honda er intet vigtigere for os end at opbygge en mere bæredygtig fremtid. Vi har endda besluttet at fremskynde vores planer om at elektrificere hele vores mainstream-sortiment i Europa fra 2025 til 2022.

Vores beslutning om at fremskynde dette "elektriske vision"-mål handler udelukkende om den tillid, vi har til vores banebrydende elektrificerede produkter, som vi har samlet under navnet e:Technology. 

Honda e set forfra

Honda e

Det bedste sted at starte er med vores fuldt ud elektriske, prisbelønnede 5-dørs. Honda e har samlet mange års forskning, produktion og innovation for at blive til det, vi mener er fremtiden for bykørsel. Udvendigt har den nye Honda elbil det nyeste design med glatte linjer, skjulte dørhåndtag og futuristiske kameraer i stedet for sidespejle. Indvendigt giver den minimalistiske, rene kabine føreren og passagererne masser af plads til at nyde de mange moderne funktioner, hvoraf den mest iøjnefaldende er infotainment-enheden, der har to fantastiske LCD-touchskærme i den midterste skærm. Honda e er drevet af en 154 PS-elmotor, som giver hurtig acceleration på 0-100 km/t på 8,3 sekunder. Den er blevet en af verdens mest omtalte elbiler og har allerede vundet adskillige priser.

e:hev-mærke

e:HEV

Vores e:HEV-hybridserie er et skridt fremad i vores elektriske vision. Det avancerede system - som allerede har fået stor anerkendelse i hele Europa - producerer elektricitet, der hjælper motoren, mens traditionelle hybrider bruger en elektromotor til at hjælpe motoren. Det resulterer i den skarpe acceleration og behagelige kørsel, man forbinder med et elektrisk køretøj, mens du stadig opnår den fulde effekt af Honda-køreoplevelsen. Du kan opleve e:HEV i en række af vores hybridmodeller, herunder Honda Jazz, CR-V og snart den helt nye HR-V.

PCX-scooter

PCX e:HEV

e:HEV vil ikke kun blive brugt i biler, men bliver også lagt i vores voksende udvalg af miljøvenlige scootere. PCX er den første af dem, der har e:HEV-teknologi, og blev populær lige fra sin lancering i Thailand. Motoren får hjælp af et batteri med høj udgangseffekt, hvilket giver brugeren en "momentfuld" køreoplevelse.

Den viste model er ikke tilgængelig i Europa.

BENLY e-scooter

BENLY e-koncept

Normalisering af miljøvenlig hverdagstransport er et af de store skridt i retning mod at forbedre befolkningens liv, og netop derfor er vi så begejstrede for vores nye elektriske scooter: BENLY e. BENLY e er drevet af to Honda Mobile Power Packs og er ultrastille, giver super smidig kørsel og udleder nul CO2. Der er fire forskellige modeller – e:I, e:II, e:I Pro og e:II Pro – som alle har en stor, flad bagbagagebærer, hvor de to Pro-modeller også har en frontkurv, hvilket gør dem til ideelle elbiler til byudbringning og kurerer.

Den viste model er en konceptmodel.

GYRO e-scooter

GYRO e-koncept

BENLY E er blot et af vores spændende nye, elektriske scooterkoncepter. GYRO e er en trehjulet, ultra-holdbar og robust elektrisk scooter. Den er et multifunktionelt køretøj, der er perfekt til at navigere i store indendørs arealer, både på grund af dens totale fravær af udledninger og på grund af dens lille venderadius og kørestabilitet. Den har mange ting til fælles med BENLY e, fra sin overordnede moderne og rene æstetik til at være drevet af to Honda Mobile Power Packs.

Den viste model er en konceptmodel.

Kvinde, der oplader bilen

e:PROGRESS

Vores længe ventede energistyringsservice, e:PROGRESS, lanceres i år og byder på en smart-oplader, smart-takst og et smart-charge kontrolsystem til brugerne. Elbil-ejere vil kunne oplade deres bil på det mest omkostningseffektive tidspunkt og dermed gøre brug af den mest prisvenlige og rene energi til rådighed, det være sig sol-, vind- eller vandkraft. Ud over at være til gavn for kunden hjælper e:PROGRESS også elnettet og understøtter aktiv netforvaltning for at stabilisere efterspørgslen og optimere brugen af vedvarende energikilder. Sammen med denne nye service lanceres Hondas Power Charger, en enhed til hjemmet, der kan oplade en Honda e betydeligt hurtigere end en almindelig stikkontakt.