SUV-mål

Oplev vores SUV-modellers forskellige mål, og lær om forskellen mellem de kompakte, mellemstore og fuldstørrelse-SUV'er i vores sortiment. Udforsk vores SUV-modeller og find ud af, hvilken der er rigtig for dig.

Honda SUV Størrelsesguide: Mål

SUV-mål kan variere lidt afhængigt af produktionsåret. Nedenstående mål er taget fra 2023-modellerne.

Model

Længde

Bredde

Højde

Akselafstand

Bagagerumsstørrelse

Honda HR-V

456,69 centimeter (179,8 tommer)

183,89 centimeter (72,4 tommer)

161,03 centimeter (63,4 tommer)

267,97 centimeter (105,5 tommer)

1,5 kubikmeter (55,1 kubikfod)

Honda CR-V

469,39 centimeter (184,8 tommer)

186,6 centimeter (73,5 tommer)

168,1 centimeter (66,2 tommer)

270 centimeter (106,3 tommer)

2,1 kubikmeter (76,5 kubikfod)

Honda ZR-V

456,6 centimeter (179,8 tommer)

183,8 centimeter (72,4 tommer)

160,7 centimeter (63,6 tommer)

265,4 centimeter (104,5 tommer)

2,1 kubikmeter (76,5 kubikfod)

Honda e:Ny1

438,9 centimeter (172,8 tommer)

179 centimeter (70,5 tommer)

155,9 centimeter (61,4 tommer)

261,1 centimeter (102,8 tommer)

1,1 kubikmeter (40,1 kubikfod)

Honda CR-V Hybrid

469,39 centimeter (184,8 tommer)

186,6 centimeter (73,5 tommer)

168,1 centimeter (66,2 tommer)

270 centimeter (106,3 tommer)

2,1 kubikmeter (76,5 kubikfod)

SUV størrelsestyper

Kompakt SUV

Kompakte SUV'er er blandt de mindre SUV-varianter. De er typisk mellem 420 og 470 centimeter lange, men der findes andre varianter. Mange vil have tilsvarende bagagerumsplads som deres større kolleger, men det kan betyde et kompromis med hensyn til passagerpladsen. Kompakte SUV'er er en fantastisk familiebil med plads til børnene bagi og masser af plads til bagage og andre fornødenheder.

SUV i mellemstørrelse

SUV'er i mellemstørrelse er, som navnet antyder, større end de kompakte, men mindre end modeller i fuld størrelse. Typisk vil en mellemstørrelse-SUV være et sted mellem 470 og 495 centimeter lange, selvom der er masser af variation inden for denne kategori. Mellemstore SUV'er er idelle til familier, fordi de har en kombination af bagagerumsplads og plads til passagerer. De er kendt for at være effektive og praktiske, så det en af de mest populære SUV-typer på markedet.

SUV i fuld størrelse

En SUV i fuld størrelse er ikke kun større end den kompakte, lille og mellemstørrelse-variant, og den vil normalt også være designet til at kunne klare mere vægt. Den har en stor trækkapacitet samt masser af indvendig plads. De fleste SUV'er over 5 meter lange, vil falde ind under fuldstørrelseskategorien. En af de definerende egenskaber ved den større model er, at den har tre sæderækker, hvilket betyder, at der nemt kan sidde syv eller otte passagerer. SUV'er i fuld størrelse er også skabt til at kunne klare selv det mest barske terræn, hvilket gør terrænkørsel mere tilgængelig. Disse SUV-typer er gode til store familier eller dem, der nyder at bruge tid i naturen eller i campingvogn.

Honda SUV-modeller

Honda CR-V

Honda CR-V er en SUV i mellemstørrelse, der har masser af plads til både passagerer og bagage. Den har et økonomisk hybridsystem og affjedring, der gør de fleste terræner til en leg.

Denne SUV's højde betyder, at du kan nyde en høj sædeposition, hvilket giver dig godt udsyn over vejen. Med klasseførende brændstofeffektivitet er CR-V et godt valg for dem, der kan lide at tage på lange bilture.

Honda HR-V

Honda HR-V er en fuld hybrid med cirka 740 kilometers rækkevidde på en fuld tank. Selvom der er tale om en kompakt SUV, er interiøret rummeligt, og bagagerumspladsen generøs.

HR-V er en populær model til konkurrencedygtige priser og med imponerende ydeevne.

Honda ZR-V

Honda ZR-V er en anden mellemstor SUV, som blot er lidt mindre end CR-V, men lidt højere. Mens bagagerumsstørrelsen er mindre end på andre Honda SUV'er, er den samlede bagagerumsplads meget generøs.

ZR-V-modeller er bygget til at understøtte en aktiv livsstil og er et populært valg, der er perfekt til dem, der både vil have SUV'ens plads og effektivitet, uden at gå på kompromis med stilen.

 

Honda e:Ny1

Honda e:Ny1 er en helt ny kompakt SUV – en helt elektrisk femdørs-SUV, der er ideel til livet i byen. Panoramasoltaget gør, at den allerede generøse kabine føles endnu mere rummelig. Den har også hurtig opladning, der tager kun 45 minutter*, så du kan være på farten på et øjeblik.

Bagagerummet er måske ikke så stort som andre modeller, men der er stadig masser af plads til bagage. Den elektriske bagklap betyder også, at af- og pålæsning ikke kunne være nemmere.

SUV-mål: Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den gennemsnitlige længde på en SUV?

De fleste SUV'er er et sted mellem 4 og 5,5 meter lange, selvom der er variationer i begge ender af skalaen. Til sammenligning er en gennemsnitlig familiebil cirka 4,5 meter lang.

Hvor høj er en SUV i meter?

De fleste SUV'er vil være et sted mellem 1,5 meter og 1,8 meter høje.

Hvad er den gennemsnitlige højde på en SUV?

Højden på en SUV kan variere meget alt efter model, og efter om den er kompakt, mellem- eller fuldstørrelse. I gennemsnit varierer SUV-højderne fra omkring 1,55 til 1,92 meter.

Hvad er en fuldstørrelses-SUV?

En SUV i fuld størrelse er en af de største SUV-kategorier på markedet. Den defineres typisk som at have tre sæderækker med plads til syv eller otte passagerer.

Er en standard-SUV en fuldstørrelses-SUV?

Ja – producenter bruger udtrykket "standard" til at beskrive SUV'er i fuld størrelse.

 

 * En opladning fra 10 % til 80 % kan udføres på cirka 45 minutter med en 100 kW DC-opladning eller på cirka 6 timer med en 11 kW AC-opladning under optimale forhold, såsom en temperatur omkring 25 °C. De faktiske opladningstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder alder, type, tilstand og temperatur på ladeenheden og batteriet, startopladningen og miljøforhold såsom udendørstemperaturen på brugsstedet. Opladningstiden kan være længere i koldere vejr, og hvis batteritemperaturen aktiverer beskyttelsesteknologi

<Honda SUV-modeller