Hondas elektriske vision

Fremtiden er her

Vores intention er klar: Hondas hybridbiler, plug-in hybridbiler, elbiler og brændselscellebiler skal udgøre to tredjedele af salget i Europa i 2025: Det er det første skridt af mange.

For første gang nogensinde fås Honda CR-V med en hybrid drivlinje. Og designet er også blevet frisket op med kraftige hjulkasser og skarpe linjer fra forende til bagende.

Rul

Honda-produktlogo.

Inspirationen til at skabe det, vi ikke troede var muligt.

Rejsen starter nu

Det nye CR-V-hybridsystem kombinerer uovertruffen effektivitet og fornøjelig kørsel.

Der er ikke noget at sige til, at CR-V'en er den mest populære SUV i verden med dens markante fremtoning udvendigt og fantastiske kvalitet indvendigt. Nu fås den med en ny, hybrid drivlinje, der omfatter et i-MMD-system med to motorer. Det kombinerer kraften fra en benzinmotor med den lynhurtige respons fra en elektrisk motor. Jævnt, effektivt og betagende stille.

En klar vision

Det er kun begyndelsen.

Hondas elektriske vision går videre end udviklingen af innovative hybridbiler og plug-in hybridbiler. Elbiler kommer også til at spille en rolle, når vi i de kommende år introducerer vores omfattende udvalg af emissionsfrie køretøjer.

Honda Urban EV Concept vil blive det første masseproducerede elektriske kørtøj der sælges i Europa; et stort skridt frem. Ordrebøgerne åbnes i starten af 2019.

Honda CR-V, set skråt bagfra.
Nærbillede af hjul på Honda CR-V.
Honda-fabriksarbejdere i en lagerbygning.
Nærbillede af Honda Clarity.