Honda CR-V, set skråt forfra, lokation i by.

OGSÅ UDEN FOR BYEN

Den effektive ydeevne hentes fra en brændstofbesparende 1,5 liters VTEC TURBO-motor, som fås både med 2- og 4-hjulstræk – afhængigt af, hvor langt du skal med din CR-V. Du skal blot sætte kursen og køre af sted.

  • TURBO-KRAFT

    193 hk

  • KØREVENLIGT AUTOMATGEAR ELLER

    6 manuelle gear

Rul

Adræt og hurtigtreagerende

Det mest avancerede chassis, der nogensinde er udviklet til CR-V.

Designet til at yde den optimale kørekomfort med væsentligt reducerede støj- og vibrationsniveauer. Den nye CR-V giver dig en sporty og engagerende køreoplevelse – hver gang. 

Trækkraft og vejgreb

Et lettere og stivere chassis sammen med det helt nye affjedringssystem og Honda's nyeste firehjulstrækteknologi – "Real Time AWD with Intelligent Control System™" – giver CR-V en endnu bedre ydelse under alle terrænforhold. 

Produktfoto af Honda CR-V chassis.
Honda CR-V, set skråt forfra, lokation i by.

Real Time AWD overvåger konstant kørslen og indstiller efter behov bilen til forhold med dårligt vejgreb eller til en mere kontant ydelse, som f.eks. op ad en stejl bakke.

Turbo power

Sporty ydelse, kraftoverskud og enestående økonomi.

Vores kontante og brændstofeffektive VTEC TURBO-motor – med 173 hk eller 193 hk – er konstrueret med mange letvægtskomponenter, der kombineret med innovative lavfriktionsteknologier er med til at forbedre brændstoføkonomien.

Altid styr på kræfterne

Honda's Agile Handling Assist er specifikt indstillet til europæiske vejforhold og kørestil.

Nærbillede af Honda CR-V fører, der benytter Honda CONNECT.

Med overvågning af krafttilførslen til hjulene opnår man en diskret og stabil servostyring ved kørsel i sving både ved lav og høj hastighed. 

Rykfri og jævn funktion

Vores nye CVT automatiske gearkasse giver en direkte og umiddelbar fornemmelse under acceleration. Den er udstyret med funktionen Early Downshift During Braking, der registrerer deceleration og lader dig udnytte motorbremsning, når du kører stejlt nedad. Omvendt vil denne Honda-funktion holde motoromdrejningerne oppe, når du i kort tid skal køre lidt langsommere for derefter hurtigt at accelerere, som f.eks. under en overhaling. 

Honda CR-V set skråt bagfra, bjergvej.

Den nye CR-V er opbygget over et chassis, der perfekt afbalancerer engagerende køreoplevelser og uovertruffen kørekomfort.

Sikkerheden i højsædet

Vores filosofi er "Safety for Everyone".

Det nye chassis giver ikke blot en fremragende ydeevne, det tilfører også vores koncept med "All Directions Collision Safety" til bilen. Det er et enestående karosseridesign, der er opnået ved at kombinere strukturelementerne, så de giver en mere jævn fordeling af kollisionsenergien. 

Kollisionsenergien ledes væk

I tilfælde af en frontal kollision forskydes motoren bagud og nedad for at minimere indtrængning i passagerkabinen. Vi kalder det "Crash Stroke Technology" – og det virker effektivt. 

Nærbillede af Honda CR-V forkofanger med fører og passager.
Honda CR-V, set forfra.

Sikkerheds-standard

Honda SENSING er en pakke med avancerede funktioner, der er designet til at gøre kørslen mere sikker for dig og dine passagerer.

Honda CR-V, set skråt bagfra, lokation i by.

Collision Mitigation Braking System

Hvis der er risiko for en kollision med et køretøj eller en fodgænger, advarer denne funktion dig om faren og nedsætter bilens hastighed og er dermed med til at minimere effekten af et sammenstød. 

Lane Departure Warning

Hvis bilen bevæger sig uden for sin vognbane, uden at du aktiverer afviserblinket, blinker advarselslamperne, og der lyder et lydsignal for at gøre dig opmærksom på vognbaneoverskridelsen. 

Road Departure Mitigation

Et kamera monteret i forruden registrerer, om bilen er på vej væk fra vejbanen, og bruger den elektriske servostyring til at påføre diskrete korrektioner på rattet for at holde bilen på vejbanen. Under særlige betingelser kan den også aktivere bremserne. 

Lane Keeping Assist System

Dette system hjælper med at holde bilen i midten af vognbanen og giver en mindre stressende køreoplevelse ved at mindske behovet for korrigerende styrebevægelser på motorvejen. 

Traffic Sign Recognition

Systemet til registrering af trafikskilte identificerer trafikskilte og viser dig oplysningerne visuelt på et display. Der kan vises to skilte samtidig. 

Intelligent Speed Limiter

Kombinerer på en smart måde den eksisterende fartbegrænsers justerbare funktion med systemet til registrering af trafikskilte og indstiller automatisk til den hastighedsgrænse, som registreres af systemet til registrering af trafikskilte. 

Intelligent - Adaptive Cruise Control

Denne funktion registrerer, om et køretøj, der kører i en tilstødende vognbane, har til hensigt at skære ind foran din bil, og regulerer din hastighed på forhånd. Den hjælper dig også med at opretholde afstanden mellem dig selv og det forankørende køretøj, så du ikke behøver manuelt at ændre hastighed. 

Adaptive Cruise Control med Low-Speed Following

Denne funktion fastholder en indstillet kørehastighed og følgeafstand til det forankørende køretøj. Hvis det registrerede køretøj standser, sætter CR-V'en hastigheden ned og standser, uden at du behøver at træde på bremsen. Og du skal blot træde på speederen for at genoptage kørslen. (Kun på modeller udstyret med CVT)