Close
Nærbillede af Honda e set forfra
Nærbillede af Honda e set forfra

ELEGANT OG MODERNE

Vi designede fremtidens bil ved at se lidt tilbage i tiden. Honda e, der minder om den allerførste Honda Civic, har et retrolook med enkle og rene overflader.

Rul

Den perfekte form

Når idéer mødes.

Vi skabte Honda e ved at sætte spørgsmålstegn ved stort set alt: Kan vi have forskellige forlygter og baglygter? Hvor placerer vi indikatorerne? Hvordan kan vi forbedre aerodynamikken? Denne unikke bil er svaret på alle disse spørgsmål og har den perfekte form. Honda e er både sjov at køre, sikker og elegant og er dermed indbegrebet af moderne værdier og måden, vi kører på både i dag og i fremtiden.

Nærbillede af Honda e.
Nærbillede af Honda e.
Billede af eksteriør for Honda e set forfra.
Nærbillede af hjul på Honda e.

Alt i ét

Integration er nøglen til et fuldendt design.

Forlygter, radar og kamera med multivisning er alle samlet i et enkelt panel. Bag på bilen samlede vi også alle disse elementer, så de vises som ét element. 17"-fælgene har en særlig belægning, som holder dem fri for bremsestøv, så din Honda e vil se renere ud i længere tid.

Tag en tur i rummet

Byen er travl og overfyldt – Honda e er lige modsat.

Honda e-interiør.

Honda e har sæder i meleret stof for at sikre høj komfort for alle.

Når du træder ind i det rummelige interiør af Honda e, kommer du straks væk fra larm og travlhed. Det er et roligt og fredfyldt miljø – nærmest som en lounge – med et indvendigt design, der er lyst og luftigt.

Plads til bevægelse

Der er heller ingen midterkonsol, så kabinen føles endnu bredere. Når du sætter dig i de komfortable sæder og nyder det brede instrumentpanel i fuld skærm, føles det som en behagelig rumrejse.

Passagerernes komfort

Honda e har et overraskende rummeligt interiør med plads til alle. Bagsædet tilbyder masser af benplads, og Honda e er en af de mest rummelige biler, du kan eje i kategorien af minibiler.

Nærbillede af Honda e-rattet
Honda e-interiør.

Det indvendige trim giver det sidste touch af stemningsfuld lounge.

Et liv i farver

Afdæmpet og cool, mørk og stemningsfuld eller frisk og sporty? Vælg en farve til din Honda e, der passer til dig og din livsstil.

Crystal Black Pearl

Crystal Black Pearl
Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed