Honda CR-V Hybrid, set skråt forfra, ude i ørkenen.
Honda CR-V Hybrid, set skråt forfra, ude i ørkenen.

Luk

NY HYBRID-YDEEVNE

Hurtigreagerende, stabil og effektiv. Dette er blot tre af de fordele, du vil bemærke i den helt nye CR-V Hybrid. Dens intelligente og ekstremt avancerede hybriddrivlinje giver en glidende og engagerende køreoplevelse på enhver tur. CR-V Hybrid lanceres d. 2.-3. marts. Kom ned til din lokale honda forhandler og få en prøvekørsel.

Virtual Tour-illustration af Honda CR-V Hybrid, set skråt forfra.
Virtual Tour-illustration af Honda CR-V Hybrid, set skråt forfra.

VIRTUAL TOUR

Tag med på CR-V Hybrid Virtual Tour, og find ud af alt det, du vil vide om ydeevne, udseende, sikkerhed og alt det, verdens mest populære SUV kan forbindes til.

Rul

Honda CR-V Hybrid-logo.

En hybrid, du kan mærke

Takket være sin avancerede teknologi byder verdens mest populære SUV på både sportslig ydelse og lavere udledninger.

Stig ind i Hybrid

Endnu en milepæl for Honda CR-V.

i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknologien giver både en fremragende ydeevne og overlegen effektivitet. De aerodynamiske linjer, der er skabt omkring et helt nyt karrosseri, gør denne 5. generations CR-V til en SUV, som føreren vil elske. Når du er inde i bilen, vil du nyde det luksuriøse, stilfulde interiør, der byder på det nyeste inden for førerhjælpemidler og infotainment – og ikke mindst den plads og alsidighed, som CR-V er berømt for.

Nærbillede af Honda CR-V Hybrid-logo.
Nærbillede af Honda CR-V Hybrid-bilnøgle.
Honda CR-V Hybrid, set fra siden på en gade.
Honda CR-V Hybrid-forlygte, set forfra.

Sammenlign løsninger

Honda CR-V fås med flere forskellige motorer og gearkasser – herunder en ny 1.5 VTEC TURBO – og alle motorerne er skabt med høj ydeevne for øje.

Honda CR-V-benzinmotor En avanceret, brændstoføkonomisk 1.5 VTEC TURBO-benzinmotor med en 6-trins manuel eller CVT-automatisk gearkasse. Vælg mellem 2-hjulstræk eller 4-hjulstræk, herunder en 7-personers udgave.
Rød Honda CR-V-benzinbil set forfra. Honda CR-V-benzinmotor En avanceret, brændstoføkonomisk 1.5 VTEC TURBO-benzinmotor med en 6-trins manuel eller 7-trins CVT-automatisk gearkasse. (Udgangseffekten i den manuel gearkasse er 173 hk og et moment på 220 Nm; CVT-gearkassen har 193 hk/243 Nm). Du kan også vælge mellem 2-hjulstræk eller 4-hjulstræk samt en version til 7 personer.
Hvid Honda CR-V Hybrid set forfra. Honda CR-V Hybrid En Atkinson 2,0-liters benzinmotor arbejder sammen med to elmotorer til hhv. fremdrift og generator, og disse styres af et intelligent i-MMD-system (intelligent Multi-Mode Drive) med tre kørselstilstande: Hybrid, Engine og Electric Drive. Vælg mellem 2-hjulstræk eller 4-hjulstræk.

Udforsk 1.5 VTEC TURBO

Din CR-V Hybrid

Giver netop det personlige touch.

Der er mange måder at gøre din CR-V Hybrid lidt mere "dig". Vælg enten blandt det store udvalg af individuelle udstyrselementer, eller vælg en af vores særlige tilbehørspakker. Det giver din bil et personligt touch, der gør, at den virkelig bliver din egen.

Honda CR-V Hybrid, set skråt forfra på en gade.