DESIGN DER IMPONERER

Honda CR-V er markant, målrettet og designet omkring et avanceret interiør, som optimerer pladsen og giver ultimativ fleksibilitet. Den er bygget med både luksus og komfort i tankerne, så enhver tur – lang eller kort – bliver en ægte fornøjelse.

  • DRIVER INFORMATION INTERFACE

    TFT-skærm

  • "KLASSENS BEDSTE BAGAGERUMSPLADS

    1756 liter

Rul

Find din stil

Gør din CR-V til noget for sig – ligesom du vil have den. Lys og frisk eller mørk og sofistikeret – vælg den farve, der signalerer det, du ønsker.

Vælg, hvilken farve din nye CR-V skal have

Premium Crystal Red Metallic

Honda CR-V i Premium Crystal Red Metallic, set fra siden.

Komfortfaktoren

En stemning, du ikke må gå glip af.

Tag plads enten i de bløde lædersæder eller de bløde stofsæder, så ved du, hvad vi mener. Det er en følelse, der vækker en fornemmelse af sikkerhed og komfort. Tag derefter interiøret nærmere i øjesyn, så vil du i CR-V få øje på mange andre avancerede detaljer. 

Stilmæssige højdepunkter

Iøjnefaldende interiørdetaljer, der er fremstillet af nye, moderne materialer fremhæver elementer som f.eks. luftdyser, ratudstyr, dørhåndtag og betjeningspanel til klimaanlæg. 

Praktisk midterkonsol

Den fleksible midterkonsol indeholder tre funktioner. Når den er helt åben, giver den god plads til opbevaring af én eller to større emner. 

Nærbillede af Honda CR-V, soft touch panel.

Soltaget, som kan åbnes, bringer verden indenfor – mens du kører.

Honda CR-V, set fra siden, nedfældelige ekstra bagsæder.

Sæderne i anden række kan lægges fladt ned i én bevægelse med en opdeling på 60:40, hvilket giver flere muligheder, når bagagen skal pakkes.

Fantastiske syv

Den nye CR-V bibeholder den praktiske nedfældning af bagsædet i én bevægelse, og der er ligeledes mulighed for en tredje række med to ekstra sæder (kun på visse benzinmodeller). Når de ikke er i brug, kan sæderne praktisk nedfældes i bagagerummets gulv. 

Kvalitetsstyring

Alt, hvad du har brug for, er tæt på din hånd.

Nærbillede af Honda CR-V, multifunktionsrat.

For at undgå at blive forstyrret under kørslen skal du blot rulle gennem valgmulighederne og vælge de ønskede funktioner uden at fjerne hænderne fra multifunktionsrattet.

På en farve-TFT-skærm lige foran føreren kan man se de vigtigste data. Vi kalder systemet for Driver Information Interface, og det viser nøgledata direkte foran føreren. 

Info på skærmen

Du kan let rulle gennem Driver Information Interface ved hjælp af den ratmonterede tommelfingerknap eller via stemmeaktivering og dermed vælge en lang række funktioner som f.eks.: visning af SMS og e-mail, information om audio, telefonkontakter, status om firehjulstræk og endog smarte oplysninger om bilens vedligeholdelse. 

Multifunktionsrat

Ved hjælp af rattet kan du ikke blot betjene Driver Information Interface. Ratbetjeningen giver dig også mulighed for at betjene flere andre funktioner, som f.eks. regulering af lydstyrken, den aktive fartpilot og vognbaneassistenten. På topmodellen er rattet opvarmet – så er det slut med kolde vinterhænder. 

Nærbillede af Honda CR-V, head-up display.

Head-up displayet med augmented reality projicerer de vigtigste oplysninger op, så føreren kan se de ønskede data uden at fjerne blikket fra vejen.

Hold kontakten med Honda CONNECT

Med infotainmentsystemet har du de ting, du elsker i livet – f.eks. din musik og dine venner – lige ved hånden.

Honda CR-V set fra siden, 7" berøringsskærm.

Med den 7" store berøringsskærm er alt, hvad du behøver for at holde dig i kontakt, inden for rækkevidde.

Ved hjælp af Bluetooth® eller USB kan du få adgang til information og afspilningslister på din smartphone. Du kan også overføre din telefons interface – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – til 7" berøringsskærmen for at få adgang til apps, som gør det muligt at modtage opkald samt sende og modtage beskeder. 

Flere forbindelser

Den forudinstallerede internetbaserede Aha™-lydafspiller giver dig samtidig mulighed for at oprette forbindelse til dine foretrukne musikstationer, podcasts og nyhedstjenester. 

Nærbillede af Honda CR-V med 7" navigationssystem.

Med Garmin-navigation ved du altid, hvor du er, og hvor du er på vej hen.

Honda CR-V set fra siden, 7" infotainmentsystem.

Det kræver blot et hurtigt øjekast at vælge et af de tydeligt viste ikoner.