6 ting at huske på, når du privatleaser

1. november 2021

6 ting at huske på, når du privatleaser

Vil du teste den nyeste teknologi og køre elbil? Ved at privatlease slipper du for at tænke på afskrivninger, kontant investering og alle bekymringerne, når det er tid til at sælge bilen.

At leje din bil privat betyder, at du lejer din bil i en længere periode, i stedet for at købe den. Lejetid, kilometertal og bilmodel bestemmer den månedlige omkostning, der dækker lejen for bilen.

Vil du teste ny teknologi, er privatleasing af eksempelvis Hondas elbil Honda e et smart alternativ. Med nutidens rivende teknologiske udvikling skal du som privatperson ikke risikere en stor værdiforringelse efter tre år. I stedet afleverer du bilen og kan privatlease en ny bil igen.

Her er nogle tips til, hvordan du tænker og ræsonnerer, når du overvejer privatleasing.

Den månedlige omkostning. Med privatleasing får du styr på din biludgift og betaler det samme beløb hver måned og skal ikke tænke på uforudsete udgifter til bilen. Service er ofte inkluderet i prisen og vinterhjul kan også være inkluderet i nogle tilfælde.

Find en bil til dine specifikke behov. Hvor stor en bil har du brug for, hvor langt kører du og hvor lang tid vil du have din bil? Typisk i Danmark er kontraktperioden 36 måneder og 10-15.000 km om året. Spørg din forhandler om alternativer baseret på dine præferencer.

Kilometertal. Hvor langt kører du om året? Jo flere kilometer, jo dyrere lejemål. Tjek hvad det koster, hvis du kører længere end det aftalte kilometertal. Hav gerne en margin til at undgå ekstra omkostninger i overkørte kilometer efter det aftalte tidspunkt.

Brug. Ønsker du at rejse til udlandet eller tage dit kæledyr med på bilturen, så sørg for, at det er inkluderet i din aftale. Din bil skal selvfølgelig både kunne bruges og kunne tåle lidt af hvert, men tjek det der står skrevet med småt i aftalen i forhold til unormalt slid, som du selv skal stå for.

Forsikring. Din bil skal have forsikring og det tilbydes nogle gange sammen med aftalen. Du kan selvfølgelig også selv ordne en forsikring.

Skader og ulykker. Er uheldet ude, er du selv ansvarlig for selvrisikoen, hvilket er godt at have for øje.

Privatleasing giver dig mulighed for at køre i en helt ny bil, mens du har fuld kontrol over bilomkostningerne. Du skal heller ikke bekymre dig om alt, hvad det medfører at sælge din bil og dermed undgå at bekymre dig om værdiforringelse.

Tendensen med privatleasing er eksploderet fuldstændig de seneste år. Det er en trend, der er kommet for at blive. Mange har efterhånden vænnet sig til at have en bil på denne måde og vælger også en ny privatleasing, når den gamle aftale udløber.

For dem, der vil være først med det nyeste, er privatleasing perfekt. Den lille elbil Honda e har et futuristisk design og den nyeste digitale teknologi. Honda e fås naturligvis til privatleasing og byder på omfattende sikkerhedssystemer, godt infotainmentudstyr og nul emissioner. Tre års gratis service er inkluderet, og der er ikke behov for kontantbidrag. Du skal ikke binde kapital i din bil og kan stadig køre det absolut seneste, trygt og sikkert.

Privatleasing af Honda e koster kun fra 3.195 kr./måned. Dette inkluderer tre års gratis service. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2021.

Mere om privatleasing