Close

ATLETISK OG LEVENDE

Det slanke og markante aerodynamiske design leverer en spændende og engagerende køreoplevelse, mens det racerinspirerede indtræk og klassens bedste pladsudnyttelse – som er unikt for modellen – gør Honda Civic Type R til en superlækker hatchback.

Krop og sjæl

Helt nyt

20"

alufælge

Mere plads

420 liter

plads i bagagerummet

Rul

Hvad er din farve

Skal din Type R være frisk og sporty, eller er et mørkt og stemningsfuldt look lidt mere dig? Vælg en farve nu, og se, hvordan den ser ud.

Championship White

Honda Civic Type R i farven Championship White, set fra siden.

Dobbelt op

Et smidigt og kraftfuldt look.

Honda Civic Type R, set skråt bagfra og oppefra.

Type R lægger ikke skjul på sin personlighed – fra bagkofanger til forkofanger er det en bil, der er skabt til at blive kørt.

Den er fantastisk strømlinet og samtidig super sporty. Type R er blevet udviklet med fokus på fremragende aerodynamik, og derfor har den en udformning, der både minimerer luftmodstand og løft, og som tiltrækker en masse opmærksomhed.

Et varigt indtryk

Nye 20" alufælge, der kun findes på Type R, fuldender det aggressive, sporty look. Bilen ligger lavt og har et barskt udseende med 245/30 ZR20-dæk, der udfylder hjulkasserne perfekt. Karosseriet er svært at overse. Det er designet med korte udhæng og stramme linjer, der styrer luftstrømmen – over og under bilen – og giver øget stabilitet ved høj fart.

Honda Civic Type R med forlygterne tændt, set skråt forfra.

Formet til at skære igennem luften som en pil og til at skære sekunder af omgangstiderne.

Nærbillede af hjulkasser og luftindtag på Honda Civic Type R.

Luftstrømmen er holdt så tæt på karosseriet som muligt, hvilket betyder øget downforce, mindre luftmodstand og reduceret turbulens.

Kapløbet om plads er vundet

Det er ikke en illusion, det er den ægte vare.

Sportssæder i Honda Civic Type R, set skråt forfra.

Disse sportssæder er designet og formgivet specifikt til Type R med det formål at give komfort og støtte under alle kørselsforhold.

Civic Type R byder på klassens bedste kabineplads, et lavt tyngdepunkt, mere hovedplads og en mere medrivende køreposition. De nye racersæder med høj ryg og ændrede sæde- og sidepuder, der er formgivet specifikt til Type R, er de letteste sæder, der nogensinde er skabt til denne model.

Større kapacitet

Når du ikke lige brænder gummi af på en bane, kan du nyde godt af Type R's praktiske side. Forestil dig en weekend på farten med et par venner. Type R har et stort bagagerum, der nemt kan rumme alt jeres køreudstyr og jeres weekendtasker.

Instrumentbræt og interiør i Honda Civic Type R, set forfra.

Med sin lave sædeposition og iøjnefaldende røde kabinedetaljer er Type R født til at give den gas.

Instrumentbræt og læderrat i Honda Civic Type R, set skråt forfra.

Bedre forbundet

Hold kontakt med alle de ting, du elsker i livet, f.eks. din familie, din musik og dine venner.

Nærbillede af CONNECT-skærmen i Honda Civic Type R.

Du vælger nemt den funktion, du har brug for, via de tydelige ikoner på den 7" store Honda CONNECT-berøringsskærm.

Vha. Bluetooth® eller en USB-forbindelse kan du få adgang til information og afspilningslister på din smartphone. Du kan også overføre din telefons interface – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – til den 7" store berøringsskærm for at få adgang til apps, som gør det muligt at tage imod opkald samt sende og modtage beskeder, når bilen holder stille*.

Flere forbindelser

Den forudinstallerede internetbaserede AHA™-lydafspiller giver dig samtidig mulighed for at oprette forbindelse til dine foretrukne musikstationer, podcasts og nyhedstjenester. Når bilen holder stille, kan du endda se en film via HDMI.

Model, der bruger stemmegenkendelsessystemet i Honda Civic Type R.

Ved at bruge stemmegenkendelse via Bluetooth® kan du få adgang til information som f.eks. afspilningslister, der er gemt på din smartphone.

*Kun udvalgte modelvarianter. Tilgængeligheden af Android Auto™ kan blive ændret og kan variere afhængigt af geografisk placering. Apple CarPlay®-funktioner, -apps og -tjenester er muligvis ikke tilgængelige i alle områder og kan blive ændret. Apple CarPlay® er et varemærke tilhørende Apple Inc., der er registreret i USA og andre lande 

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed