Nærbillede af Civic Type R-forlygter

KROP OG SJÆL

Det slanke og markante aerodynamiske design leverer en spændende og engagerende køreoplevelse, mens det racerinspirerede indtræk og pladsudnyttelse – som er unikt for modellen – gør Honda Civic Type R til en superlækker hatchback.

Rul

Honda Civic Type R-sortiment set skråt forfra

Type R-dynastiet

Hot hatchback-en med Civic Type R ydeevne blev lanceret i Europa i 2001 og dens ry blomstrede takket være det sportslige, røde 'H'-logo. Fire generationer senere kan vi opleve lanceringen af det første Type R-sortiment: Type R GT, Type R-sportslinjen og en Limited Edition med blot et hundrede eksemplarer: Det er en imponerende serie.

Honda Civic Type R-sortiment set skråt forfra

Forandringens ansigt.

Type R GT har et målrettet udseende. Set forfra afslører det nederste dæk og de nydesignede sidegitre til luftindtaget modellens racerrødder.

Honda Civic Type R-sortiment set skråt forfra

The perfect line

Type R-sportslinjen er strømlinet fra front til bag. Avanceret aerodynamik og et nyt kofangerdesign præsenterer det kompromisløse udseende af en bil, der elsker at præstere.

 

 

 

 

Honda Civic Type R-sortiment set skråt forfra

En ægte hot hatchback

Limited Edition har et udseende, der er umiskendeligt Type R. Det er en ren sportsmodel med strømlinet interiør og lette komponenter, som det sømmer sig for en fuldt fokuseret bil. Alt dette, sammen med de ikoniske tredobbelte udstødningsrør, fuldender udseendet af en bil, der elsker at ligge i front.

FORSKELLIGE TYPER, BEGGE TYPE R

Se familieligheden mellem Type R GT og Type R-sportslinjen.

Type R GT set fra siden
Honda Civic Type R-sportslinjen set fra siden

TYPE R-SPORTSLINJEN

TYPE R GT

Nærbillede af interiøret i Honda Civic Type R GT

Strømlinet interiør

Sæderne er formet, så du sidder sikkert og stabilt og kan mærke bilen, når du kører i R-tilstand. Samtidig er også hverdagskomforten garanteret med masser af benplads til passagererne. Den lave siddeposition og det detaljerede, iøjnefaldende røde interiør til Type R GT afspejler bilens racerrødder.

Nærbillede af interiøret i Honda Civic Type R GT

Vejfokuseret

Der er mørke sportssæder til Type R-sportslinjen, som giver komfort og støtte under alle kørselsforhold. Type R kan til tider være totalt fokuseret, men modellen kan også tilpasse sig andre kørselskrav.

 

Nærbillede af interiøret i Honda Civic Type R GT

Feel the power

Type R GT har naturligvis gearskift med skiftekontakterne placeret på rattet i stil med racerbiler og er blevet redesignet og betrukket med Alcantara-stof for at forbedre grebet og kørselsoplevelsen.

Nærbillede af interiøret i Honda Civic Type R GT

Mærk forskellen

For at understrege Type R's sporty natur – ved gearskift op eller ned – er gearknappen blevet redesignet med en ny "tear drop"-form for at få forøget nøjagtighed og en bedre oplevelse ved gearskift.

Bedre forbundet

Hold kontakt med alle de ting, du elsker i livet, f.eks. familie og venner samt din musik.

Model, der bruger stemmegenkendelsessystemet i Honda Civic Type R.

Ved at bruge stemmegenkendelse via Bluetooth® kan du få adgang til information som f.eks. spillelister, der er gemt på din smartphone.

Vha. Bluetooth® eller en USB-forbindelse kan du få adgang til information og spillelister på din smartphone. Du kan også overføre din telefons interface – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – til den 7" store berøringsskærm for at få adgang til apps, som gør det muligt at tage imod opkald samt sende og modtage beskeder, når bilen holder stille*.

Flere forbindelser

Den forudinstallerede internetbaserede AHA™-lydafspiller giver dig samtidig mulighed for at oprette forbindelse til dine foretrukne musikstationer, podcasts og nyhedstjenester. Når bilen holder stille, kan du endda se en film via HDMI.

Nærbillede af Honda CONNECT-skærmen i Honda Civic Type R.

Du vælger nemt den funktion, du har brug for, via de tydelige ikoner på den 7" store Honda CONNECT-berøringsskærm.

*Kun udvalgte modelvarianter. Tilgængeligheden af Android Auto™ kan blive ændret og kan variere afhængigt af geografisk placering. Apple CarPlay®-funktioner, -apps og -tjenester er muligvis ikke tilgængelige i alle områder og kan blive ændret. Apple CarPlay® er et varemærke tilhørende Apple Inc., der er registreret i USA og andre lande.