Close

UFORLIGNELIG KRAFT

Type R har en spændende 2,0 VTEC TURBO-motor med tre selektive kørselstilstande og en unik drivlinje. Alle disse komponenter arbejder sammen med det avancerede affjedringssystem og leverer en begejstrende ydeevne – hele vejen til målstregen.

Hør brølet

En toptunet

2.0 liter

VTEC-turbomotor

Et tæt forhold

6-trins

manuel gearkasse med Rev Match-system

 

Rul

Mærk energien

Type R reagerer øjeblikkeligt på føreren, uden tøven.

Hjertet i denne maskine er en 2.0 liter VTEC-turbomotor, der rører din sjæl. Den er rå, den er kraftfuld, og den leverer 320 hk (400 Nm) og en stor dosis adrenalin, når du hører brølet fra den tredobbelte udstødning. 

Komplet kontrol

Type R kan tæmmes eller slippes løs – det afhænger helt af dig. Uanset hvilken kørselstilstand der vælges, analyseres fart, rulning og G-kraft konstant, hvorefter de adaptive støddæmpere, styrekraften, gearskiftefornemmelsen og gasresponsen tilpasses de forskellige vej- og baneforhold.

Honda Civic Type R på racerbanen, set skråt forfra.

Et sandt vilddyr

Hurtigere gearskift hele vejen til det højeste gear – og ned igen

Med den nye 6-trins manuelle gearkasse i Civic Type R får du den mest medrivende acceleration nogensinde. Denne bil griber fat i dine følelser og giver ikke slip.

Hurtigt gearskift

I Civic Type R er der et tæt forhold mellem føreren og hans eller hendes bil, og dette forhold bliver endnu tættere med det nye Rev Match-system. Det sætter gradvist ind i alle kørselstilstande, så du kan opnå problemfrie gearskift uden gearskifteryk – præcis som en professionel.

Det perfekte tempo

Det bedste ved den opløftende kombination af en helt ny gearkasse og en turboladet motor er den tid (5,7 sekunder), det tager at accelerere fra 0 til 100 km/t. Nyd øjeblikket – så længe det varer!

Honda Civic Type R i en tunnel, set skråt bagfra.

Foretrækker du den velkendte hæl-tå-teknik, kan Rev Match-systemet slås fra efter behov.

Nærbillede af aluminiumsgearstang i Honda Civic Type R.

Gearkassen med Rev Match-system giver dig hurtigt gearskift i alle tre kørselstilstande.

Adræt manøvrering

Type R har et stivere chassis og et helt nyt affjedringssystem.

Honda Civic Type R på racerbanen, set skråt forfra.

Den ultimative test af Type R foregik på den berømte Nürburgring.

Torsionsstyrken i Type R er blevet øget med 38%, og det giver dynamiske fordele i form af en målrettet og beslutsom ydeevne. Den intime kontakt mellem dig, bilen og vejen betyder, at du kan du køre med fuld tillid.

Kørsel som i en racerbil

MacPherson-fjederbenssystemet til forhjulsophænget er blevet ændret til Civic Type R med ny geometri, der minimerer accelerationsvrid i rattet og maksimerer den sporty køreoplevelse. Denne bil følger vejen tæt og protesterer ikke, når du beder om mere kraft.

Føl dig forbundet

Det nye Multilink-system til baghjulsophænget er forbedret vha. de unikke og meget stive uafhængige affjedringsarme. Sammen giver det dig fantastisk sikre køreegenskaber.

Honda Civic Type R på racerbanen, set oppefra.
Honda Civic Type R på racerbanen, set forfra.

Helt ind i kurven og speederen i bund – Type R holder linjen skarpt igennem hurtige sving.

Ekstra sanser

Civic Type R har avancerede sikkerhedsfunktioner, der er designet til at gøre kørslen mere sikker for dig og dine passagerer.

Honda Civic Type R i et mørkt studie med forlygter og baglygter tændt, set skråt bagfra.

Kollisionsbegrænsende bremsesystem

Hvis der er risiko for en kollision med et køretøj eller en fodgænger, advarer denne funktion dig om faren og nedsætter bilens hastighed og er dermed med til at minimere effekten af et sammenstød.

Vognbaneassistent

Hjælper med at holde bilen i midten af vognbanen og giver en mindre stressende køreoplevelse (især på motorvejen) ved at mindske behovet for korrigerende styrebevægelser.

System til registrering af trafikskilte

Systemet til registrering af trafikskilte identificerer trafikskilte og viser dig oplysningerne på et visuelt display. Der kan vises to skilte samtidig.

Intelligent fartbegrænser

Kombinerer på smart vis den eksisterende justerbare fartbegrænser med systemet til registrering af trafikskilte. Den indstiller automatisk den hastighedsgrænse, som registreres af systemet til registrering af trafikskilte.

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed